fiskerestaurant

Kan fiskerestauranter få opp interessen for fisk?

Man kan lese i artikler og nyere studier at fiskekonsumet i Norge er på vei nedover. Mange tenker at dette er snodig da vi er kjent for å være en fiskerinasjon. Norsk fisk og spesielt laks er delikatesser og luksusvarer i enkelte andre land.

Hva er egentlig trenden rundt om i verden når det gjelder folks spisevaner rundt fisk? Hva er populært å spise av fisk og hvordan?

Hvorfor bør vi spise mer fisk? Akkurat det er enkelt å finne svar på. Det gir desidert en svært positiv helsemessig effekt ved å erstatte deler av kjøttet vi spiser med fisk. I tillegg er det ikke minst bra for miljøet. Havet er en ressurs vi mennesker bør hente mer av maten vår fra, men samtidig sørge for at det gjøres på …

Les mer

Fettsuging

Flere og flere vurdere fettsuging

Fettsuging er blant de mest utførte og populære kosmetiske inngrepene rundt om i verden. Siden midt på 70-tallet har kvinner og menn i alle aldre gjennomgått denne operasjonen.

Metoden er videreutviklet siden den gang og brukes også mye i kombinasjon med andre typer kosmetiske inngrep. Andre benevninger som brukes er også liposkulptur, fettfjerning og firgurforming.

Vi har hatt dette inngrepet tilgjengelig i 45 år, men det kan virke som det er blitt mer allment og mer stuerent de siste årene. Det snakkes mer åpent om det og kjendiser står frem og innrømmer åpent at de har gjort det. Internett og sosiale media har nok bidratt til at kosmetiske inngrep er blitt akseptert og mindre tabu.

Enkelte kjente personligheter snakker om hva de har gjort eller ønsker å få gjort, like …

Les mer

Nettapotek og andre utviklinger for folkehelsen

Nettapotek og andre utviklinger forbedrer folkehelsen

Vi lever i en spennende tid, der de aller fleste av oss har tilgang til internett og alle fordelene det innebærer. Vi trenger for eksempel ikke lenger å bekymre oss for om vi vil ankomme apoteket før de stenger for å få tak i de medisinene vi måtte trenge.

I dag kan vi enkelt gå inn på nettet og kjøpe det vi trenger av medisiner, samt annet vi trenger for å behandle oss selv. Vi kan deretter trygt vite at det innen kort tid vil komme en leveranse hjem til oss, enten på døren, i postkassen, eller til nærmeste postkontor.

Det kan nok virke litt rart for noen, at vi i dag har muligheten til å bestille sterke medisiner over nett. Dette er medisiner som tidligere kun ble utlevert til …

Les mer