hudpleie

Hudpleie er en viktig del av vår daglige rutine

Hudpleie er en viktig del av vår daglige rutine for å opprettholde sunn og strålende hud. Men med så mange hudpleieprodukter på markedet, kan det være vanskelig å vite hva som er riktig for din spesifikke hudtype og behov.

I denne artikkelen vil jeg diskutere de grunnleggende trinnene i en effektiv hudpleierutine, sammen med noen tips og triks for å hjelpe deg med å oppnå en sunn og glødende hud.

Trinn 1: Rens

Rensing er den første og viktigste trinnet i enhver hudpleierutine. Rensing fjerner smuss, olje, sminke og forurensninger som kan tette porene og føre til kviser og andre hudproblemer. Det er viktig å velge en rensemiddel som passer til din spesifikke hudtype. For eksempel, hvis du har tørr hud, bør du velge en mild rensemiddel som ikke tørker …

Les mer

Traumer

Europas traumer

Tenker man på traumer så tenker man som regel på noe spesifikt som skjer en person, og da på traumer som oppstår i etterkant. Et eksempel på dette kan bli å bli ranet på åpen gate om kvelden. I etterkant kan angst for å gå ute om kvelden, andre personer eller bare det å være utendørs generelt, trigge traumer hos denne personen.

En annen form for traumer er de traumer som påføres en mengde mennesker på grunn av en situasjon eller hendelse. Dette kan være noe kortvarig, men ofte snakker man om langvarige hendelser som påfører kollektive traumer.

Århundrer med traumer

Når man snakker om Europas traumer, så er det gjerne spesifikke hendelser og visse grupper med mennesker som først dukker opp i tankene. En tenker på grupper som:

Nasjoner…

Les mer