varemerkeregistrering

Unngå bommerter ved varemerkeregistrering

Når man starter en bedrift eller skal i gang med å produsere et nytt produkt, kommer man ikke unna spørsmål om navn, logo og dermed varemerkeregistrering.

Hvordan skal man finne et navn og en logo som gjør en unik blant konkurrenter og som også ikke er tatt fra før og kan godkjennes?

Det er også mange andre ting en burde tenke på, men det avhenger litt av størrelsen på bedriften og om en planlegger å være internasjonal og selge produktene både innenlands og i utlandet.

Språkeksperter når markedet er Internasjonalt

Det er faktisk vanlig å innhente hjelp fra språkeksperter og professorer når man skal i gang med varemerkeregistrering og produktet eller selskapet skal operere i utlandet. Det kan være en enkel frase eller et ord som klinger bra i våre …

Les mer

facility management

Kjernevirksomhet med facility management

Facility management er en tjeneste som gjør at bedrifter kan overlate drift av støttefunksjoner til en annen bedrift, slik at man igjen kan flytte fokus over på kjernevirksomheten. Man kan benytte seg av facility management for å oppnå fordeler som også kan gi mulighet for å redusere bedriftens utgifter.

Vekst er alltid en utfordring, og mange gründer-bedrifter har ikke tenkt på hvilke utfordringer dette bærer med seg da deres hensikt har vært å få bedriften lønnsom og for å sikre videre drift og nytenkning. Når en bedrift når en viss størrelse, så må man endre fokus i forhold til hvordan man driver bedriften videre, og da må man også ha en plan for alle funksjoner som ligger utenfor bedriftens kjernevirksomhet.

Mange bedrifter har uten at det helt var intensjonen blitt …

Les mer